En de affiche is compleet..

Aan alle bands die zich aangeboden hebben, bedankt! De affiche is echter compleet. Jullie mogen nog altijd van jullie laten horen, maar het zal niet meer voor dit jaar zijn. 

Bij deze stellen wij ook de volgende acts voor:

Kenji Minogue

Kenji Minogue heeft alleen maar hitjes. Twee mooi gevormde vrouwen gehuld in fluo balancerend op het randje van waanzin, rariteitenkabinet ergens tussen disco, elektro, kitsch en genialiteit.
Op Pukkelpop traden ze op in de leuke uithoek Le Petit Bazar Bizarre waar ze hun oorworm in ieders oor planten. ‘Hoe is jouw naam, familienaam’. Iedereen die ginder passeerde kreeg het lied niet meer uit zijn hoofd en moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden waar enkel een kuur van Helmut Lotti rust bracht. Alle gekheid op een stokje, alle gekheid op het podium van Rock Zerkegem.

Radio Martiko

Een disc jockey met roots in Gistel maar die nu naar het zuiderse Gent verhuisd is waar hij al in alle mooie concertzalen heeft gedraaid. Soul, reggea, funk, rock and roll, klezmer, …
verwacht je aan een grensoverschrijdende zomerse set waar elk mens tot in de diepste vezel van zijn lijf gelukkig van wordt en enkel nog wil dansen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s