Twee nieuwe bands!

Nummer één: Steven H

Westvlaamse hip hop. Twee jaar geleden passeerden de feesters nog maar dit jaar is het Steven H. 
Hip Hop die niet over wiet, bitches en dikke auto’s gaat maar over het echte leven. 
Bekend van Belgium got talent, waar hij iedereen omver blies met zij humor en ontwapende echtheid. ’t Zit tegen is het lied dat hij ginder ten berde bracht over tegenslagen van een jong volwassen man. Ondertussen zit het Steven H al wat minder tegen, hij vond een lief en zijn muziek is nog beter geworden. In Rif Raf musiczine noemden ze hem zelfs de Belgische variant van Audio Bullys.

Nummer twee: Soviet Grass

Speelden onlangs nog met The Datsuns samen in Antwerpen. Band uit Brugge die bezig is met naam te maken. Bekend om zijn zanger met mooie lange baard, zijn gitarist met Beatles kostuum en Hendrix licks, zijn stuwende ritmesectie. Ze zijn alvast klaar om van Rock Zerkegem een waarachtig rock and roll feest te maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s